Meny

Peking och Tokyo

17- 25 november 2019

Följ med på en resa som tar dig till Östasiens mest spännandestorstadsregioner.

Under resan får du uppleva Kinas och Japans fantastiska huvudstäder och får uppleva två skilda kulturer som dock har många gemensamma beröringspunkter.

På programmet finns några av Asiens främsta sevärdheter som den Förbjudna staden, den Kinesiska muren och Tokyos mest berömda storstadsdistrikt som var och en har sin distinkta charm!

Med förmånskortet kostar resan 17.200 :-/person (ord. pris 20.200:-)

Allt detta ingår i priset:
* Flygresor Stockholm- Peking- Tokyo t/r.
* Alla flygskatter.
* Hotell i delat dubbelrum med frukost.
* Måltider och utflykter enligt program.
* Svensktalande reseledare

Bokning/ Förfrågan:
Phoenix Sweden AB
Tel. 031-14 77 33
Epost: bokning@pheonixtravel.se